Koulutukset ja työpajat

Home  /  Koulutukset ja työpajat

Koulutukset ja työpajat

Kaipaako tiimisi tai johtamasi yksikkö parempaa vuorovaikutusta ja sujuvampaa työotetta?

Tiimien ja työyhteisöjen koulutukset voivat olla parin tunnin luento, yhden iltapäivän mittainen työpaja, osa kehittämispäivää tai usean kerran kokonaisuus.

Ohjelma räätälöidään jokaisen tilaajan tarpeiden mukaan. Usein se koostuu lyhyestä teoriaosuudesta ja toiminnallisista harjoituksista. Iloisten ja vapauttavien harjoitusten avulla voidaan työstää keskinäistä kommunikointia ja yhteistyön rakentamista. Ne vahvistavat keskinäistä ymmärrystä ja auttavat ymmärtämään erilaisia tapoja toimia.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri Sinun johtamallesi yksikölle sopiva koulutus. Se voi olla esimerkiksi toiminnallinen aamu- tai iltapäivä, johon sisältyy lyhyt, keskusteleva teoriaosuus. Sen jälkeen jatkamme joko yhteistoimintaa lisäävillä harjoituksilla tai ryhmäkeskusteluilla.

Esimerkkejä koulutusten ja työpajojen aiheista:
• Erilaisuuden ymmärtäminen ja hyväksyminen
• Kumppanuustyöskentely – miten kehitän yhteistyötä
• Työyhteisön keskinäisten suhteiden vahvistaminen
• Strategisten tavoitteiden kirkastaminen ja sopiminen

Jos työyksikkösi tarvitsee strategisten tavoitteiden kirkastamista, se onnistuu strukturoidun, jokaisen mielipiteitä kuulevaa menetelmän avulla. Puolenpäivän mittaiseen työpajaan aikana työstetään tavoitteita yksilö- ja parityöskentelynä. Lopputuloksena on tavoitteet, johon ollaan sitoutuneita, koska sen tekemiseen on jokainen osallistunut.

Katso myös luentojen ja työpajojen aiheita tai ota suoraan yhteyttä, suunnitellaan tiimillesi parhaiten sopiva tilaisuus.