Suositukset

Home  /  Suositukset

Asiakkaiden ja kollegoiden kertomaa

Olen vuosien aikana saanut valmentaa ja olla tukena monelle osaavalle ja ihanalle ihmiselle. Olen otettu heidän palautteistaan ja jaan ne mielelläni myös teille.

-----

"Kävin Kirstin valmennuksessa aloittaessani uudessa johtajan pestissäni vuonna 2015. Parasta valmennuksessa oli, että käsittelimme johtajuuden haasteita ja tavoitteita minun omista lähtökohdistani käsin. Pääsin reflektoimaan mitä johtajuus minulle merkitsee ja millainen johtaja haluan olla. Kirsti pystyi luomaan erittäin luottamuksellisen ja lämpimän turvallisen tunnelman, jossa työstimme myös minussa itsessäni olevia haasteita, esteitä tai ominaisuuksia, jotka saattaisivat vaikeuttaa oman ihannejohtajuuden toteuttamista. Työskentelyä rytmitti oma hiljainen pohdinta ja Kirstin oivalluttavat kysymykset."

Laura Norris
Kallion kirjasto

-----

Tultuani Kallioon työurallani alkoi aivan uusi vaihe. Aloin saamaan ja ottamaan aikaisempaa enemmän vastuuta. Opin hahmottamaan suurempia kokonaisuuksia ja pitkäjänteisen toiminnan merkitystä. Ilmiselvän suuri ansio tästä oli Kirstillä. Hän kannusti, sparrasi ja antoi minulle mahdollisuuden opetella monia esimiestyöhön liittyviä asioita. Kirstin ansiosta opin arvostamaan erityisesti hyvää kommunikointia, ihmisten aitoa kuulemista ja kohtaamista sekä itsensä aktiivista kehittämistä. Oli opettavaista seurata, kuinka hienosti Kirsti johti luovaa ja moniin suuntiin liikkunutta organisaatiota. Edelleen palaan mielessäni ​​käymiimme keskusteluihin. Ja olen yhteisestä ajastamme kiitollinen.

Severi Hirvi
Erikoiskirjastovirkailija, tiiminvetäjä

-----

"Kirsti on sparrannut minua ja kollegoitani esimiestyössämme.  Kirstin vetämät valmennukset ovat antaneet minulle uusia näkökulmia omaan työhön ja auttaneet löytämään ratkaisuja arjen haasteisiin.   Valmennustapaamiset ovat olleet hyvin valmisteltuja ja inspiroivia."

Heli

-----

"Kirsti valmensi ja sparrasi minua aloittaessani uudessa vaativassa esimiestehtävässä. Kirsti oli tapaamisissamme vahvasti läsnä ja aidosti kiinnostunut löytämään kanssani ratkaisuja uuden työni haasteisiin. Hänen kanssaan pystyin pallottelemaan asioita teoreettisella tasolla mutta myös hyvin käytännönläheisesti. Kirsti suhtautuu johtamiseen kunnianhimoisesti sekä syvän inhimillisesti.

Hänessä on pitkän johtamiskokemuksen tuomaa viisautta sekä kykyä nähdä vaikeissakin tilanteissa aina jotain positiivista ja rakentavaa."

Sari

-----

Kirsti toimi mentorinani 1,5 vuotta ja tapasimme reilun kuukauden välein. Olen kiitollinen tuosta ajasta, sillä yhteiset keskustelumme opettivat ja auttoivat ammatillisessa kasvussani valtavan paljon. Sain itse määritellä teemat, joista keskusteltiin, ja Kirsti oli mentorina aina hyvin valmistautunut tapaamiseen omalta puoleltaan. Hän antoi toimivia ideoita asioiden työstämiseen niin itseni kanssa kuin suoraan työssä käytettäväksikin. Kirstin kanssa oli luonteva keskustella asioista, ja hän osasi kuunnella tarkasti sekä esittää kysymyksiä niin, että pieniä ja suuriakin oivalluksia syntyi joka kerta. Edelleen keskustelujen anti vaikuttaa omassa työssäni toimivien menetelmien ja muistiin jääneen kannustavan palautteen kautta.

Tiina Ahonen

-----

Kirsti Tuominen on innostava mentoroinnin ja työyhteisön kehittämisen ammattilainen. Mentorointitapaamiset Tuomisen kanssa ovat olleet henkilökohtaisesti merkittäviä ammatillisen kehittymiseni kannalta. Keskustelumme toivat inspiraatiota ja osaamista myös koko työyhteisön kehittämiseen. Jos kaipaat sparrausta ja tukea omalle polullesi tai tiimin kehittämiseen, suosittelen lämpimästi Kirsti Tuomisen Virtaa -valmennusta.

Rauha Maarno
toiminnanjohtaja